img-empresa.jpg

Empresa

Engineering Installations Solutions

Engineering Installations Solutions

Engineering Installations Solutions és una empresa especialista en instal·lacions amb una àmplia experiència, formada per un equip humà qualificat i el suport d'un departament tècnic que ens permet dur a terme tot tipus de projectes, aportant solucions innovadores, creatives i de qualitat.

Estem autoritzats i especialitzats en diferents serveis: instal·lacions elèctriques, fontaneria, calefacció i gas, terra radiant, climatització i aire condicionat, sistemes contra incendis, domòtica, instal·lacions solars, manteniments, eficiència energètica, geotèrmia, telecomunicacions, il·luminació. Seguint els estàndards de seguretat i qualitat en tots els nostres serveis.

A més oferim el servei d'Inspecció Tècnica d'Edificis (OCA).

 

A Engineering Installations Solutions, busquem solucions per poder dur a terme tots els projectes dels nostres clients. El nostre equip humà compta amb anys d'experiència en el sector i et guiarà durant tot el procés.

Disposem de professionals per a tot tipus de solucions fent ús del millor material, seguint els estàndards de seguretat i qualitat en tots els seus serveis.

Estem especialitzats en la realització tant d'instal·lacions elèctriques com de manteniment.

Per a més informació contàctans.

 

img-projecte-galeria.jpg img-projecte-galeria.jpg
img-projecte-galeria-1.jpg img-projecte-galeria-1.jpg

Realitzem instal·lacions d'aigua calenta sanitària i calefacció mitjançant els millors materials en plaques i panells solars, acumuladors de calor. Un correcte manteniment preventiu i correctiu en la instal·lació, permet elevar la rendibilitat i eficiència a més de minimitzar els riscos d'avaries. A Engineering Installations Solutions, fem instal·lacions de tota classe de sistemes i xarxes orientades a les comunicacions i la seguretat, sostenibilitat i estalvi energètic per habitatges, edificis i indústria. 

Oferim una àmplia gamma de serveis de reparacions tant a nivell domèstic com industrial: Localització i reparació de fuites, Col·locació d'aixetes, humitats i males olors, modificació i reformes en canonades.

Som empresa certificada i habilitada per a instal·lacions d'electricitat, fontaneria, gas, contraincendis, sala de màquines i sala de calderes. A més oferim el servei d'Inspecció Tècnica d'Edificis (OCA).

Per a més informació contàctans.

Serveis

Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia
Next Generation EU