Begur

Som respectuosos amb el medi ambient i oferim instal·lacions integrals amb el màxim nivell d'eficiència energètica.

Tipus de projecte

Habitatge Begur

Descripció del projecte

Aquest habitatge situat a Begur, és destacable pel seu disseny i singularitat. La seva forma cúbica no contrasta amb el medi, s'aconsegueix un efecte d'adaptació amb l'entorn permetent que la casa es barregi amb la natura.

Instal·lacions

  • Instal·lacions elèctriques
  • Instal·lacions mecàniques, hidràuliques i de climatització
  • Instal·lacions especials: Telecomunicacions, PCI, Domòtica i Control
Begur

Som una empresa especialista en instal·lacions amb àmplia experiència, formada per un equip humà qualificat i el suport d'un departament tècnic que ens permet dur a terme tot tipus de projectes, aportant solucions innovadores, creatives i de qualitat.

Estem autoritzats i especialitzats en diferents serveis: instal·lacions elèctriques, fontaneria, calefacció i gas, climatització i aire condicionat, sistemes contra incendis, domòtica, instal·lacions solars, manteniments, eficiència energètica, geotèrmia, telecomunicacions, il·luminació.

Som respectuosos amb el medi ambient i oferim instal·lacions integrals amb el màxim nivell d'eficiència energètica. Supervisem tots els processos d'obra, des de l'assessorament al desenvolupament del projecte. Ens preocupem per oferir als nostres tècnics i operaris una adequada formació contínua. Comptem amb un equip de professionals especialitzats que ens permeten oferir un servei integral en cada projecte.

Projectes realitzats per Engineering Installations Solutions

Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia
Next Generation EU