24 vivendes Güell de Girona

Residencial Riu Güell en un espai únic i exclusiu.

Tipus de projecte

Residencial Riu Güell

Descripció del projecte

Aquesta promoció situada en un entorn perfectament consolidat, és un edifici amb 24 habitatges molt a prop del centre històric de Girona, està construït amb estàndards d'alta qualitat.

Ofereixen tota mena de comoditats per assegurar la màxima comoditat i seguretat, fusionant a la perfecció el seu interiorisme amb instal·lacions d'última tecnologia.

Instal·lacions

  • Instal·lacions elèctriques.
  • Il·luminació
  • Telecomunicacions
  • Fontaneria i sanejament
  • Instal·lacions de climatització.
  • Ventilació i extraccions de fums.
  • Instal·lacions de seguretat: detecció i extinció d'incendis.
  • Instal·lacions especials: Telecomunicacions, PCI, Seguretat i Control.
24 vivendes Güell de Girona

Som una empresa especialista en instal·lacions amb àmplia experiència, formada per un equip humà qualificat i el suport d'un departament tècnic que ens permet dur a terme tot tipus de projectes, aportant solucions innovadores, creatives i de qualitat.

Estem autoritzats i especialitzats en diferents serveis: instal·lacions elèctriques, fontaneria, calefacció i gas, climatització i aire condicionat, sistemes contra incendis, domòtica, instal·lacions solars, manteniments, eficiència energètica, geotèrmia, telecomunicacions, il·luminació.

Som respectuosos amb el medi ambient i oferim instal·lacions integrals amb el màxim nivell d'eficiència energètica. Supervisem tots els processos d'obra, des de l'assessorament al desenvolupament del projecte. Ens preocupem per oferir als nostres tècnics i operaris una adequada formació contínua. Comptem amb un equip de professionals especialitzats que ens permeten oferir un servei integral en cada projecte.

Si desitja més informació, pot omplir el següent formulari i tractarem de respondre el més aviat possible.

Camps obligatoris.

Projectes realitzats per Engineering Installations Solutions

Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia
Next Generation EU