Telecomunicacions

Telecomunicacions

Instal·lacions en telecomunicacions de tota classe de sistemes i xarxes orientades a les comunicacions i la seguretat.

Instal·lacions en telecomunicacions de tota classe de sistemes i xarxes orientades a les comunicacions i la seguretat.

Som una empresa especialista en instal·lacions amb àmplia experiència, formada per un equip humà qualificat i el suport d'un departament tècnic que ens permet dur a terme tot tipus de projectes, aportant solucions innovadores, creatives i de qualitat.

Estem autoritzats i especialitzats en diferents serveis: instal·lacions elèctriques, fontaneria, calefacció i gas, climatització i aire condicionat, sistemes contra incendis, domòtica, instal·lacions solars, manteniments, eficiència energètica, geotèrmia, telecomunicacions, il·luminació.

A EIS GIRONA, som respectuosos amb el medi ambient i oferim instal·lacions integrals amb el màxim nivell d'eficiència energètica. Supervisem les telecomunicacions de tots els processos d'obra, des de l'assessorament al desenvolupament del projecte. Ens preocupem per oferir als nostres tècnics i operaris una adequada formació contínua. Comptem amb un equip de professionals especialitzats que ens permeten oferir un servei integral en cada projecte.

Som empresa, certificada i habilitada per a instal·lacions d'electricitat, fontaneria, gas, contra incendis, sala de màquines i sala de calderes. A més oferim el servei d'Inspecció Tècnica d'Edificis (OCA). Per a més informació contacta'ns.

Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia
Next Generation EU