Energies renovables

Energies renovables

Sostenibilitat i estalvi energètic per habitatges, edificis i indústria.

Sostenibilitat i estalvi energètic per habitatges, edificis i indústria.

Aerotèrmia

L'aerotèrmia es una energia renovable que s'obté mitjançant el medi ambient. Agafa energia de l’aire exterior i el transfereix a l'habitatge en forma de calefacció i aire calent a l'hivern i refrigeració a l'estiu. Sostenible i estalvi energètic.

 

Plaques solars

Les plaques solars estan formades per un conjunt de cel·les fotovoltaiques que produeixen electricitat a partir de la llum. Sostenible i estalvi energètic.

 

Geotèrmia

L'energia geotèrmica es una energia renovable que s’obté mitjançant l’aprofitament del calor de l’interior de la terra.

Som empresa, certificada i habilitada per a instal·lacions d'electricitat, fontaneria, gas, contra incendis, sala de màquines i sala de calderes. A més oferim el servei d'Inspecció Tècnica d'Edificis (OCA). Per a més informació contacta'ns.

Som una empresa especialista en instal·lacions amb àmplia experiència, formada per un equip humà qualificat i el suport d'un departament tècnic que ens permet dur a terme tot tipus de projectes, aportant solucions innovadores, creatives i de qualitat.

Estem autoritzats i especialitzats en diferents serveis: instal·lacions elèctriques, fontaneria, calefacció i gas, climatització i aire condicionat, sistemes contra incendis, domòtica, instal·lacions solars, manteniments, eficiència energètica, geotèrmia, telecomunicacions, il·luminació.

A EIS GIRONA, som respectuosos amb el medi ambient i oferim instal·lacions integrals amb el màxim nivell d'eficiència energètica. Supervisem tots els processos d'obra, des de l'assessorament al desenvolupament del projecte. Ens preocupem per oferir als nostres tècnics i operaris una adequada formació contínua. Comptem amb un equip de professionals especialitzats que ens permeten oferir un servei integral en cada projecte.

Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia
Next Generation EU