Climatització

Climatització

Professionals instal·ladors d'aire condicionat per a tot tipus de solucions en climatització.

Professionals instal·ladors d'aire condicionat per a tot tipus de solucions en climatització.

L'empresa disposa de professionals instal·ladors d'aire condicionat per a tot tipus de solucions en climatització, seguint els estàndards de seguretat i qualitat en tots els nostres serveis.

Som empresa, certificada i habilitada per a instal·lacions d'electricitat, fontaneria, gas, contra incendis, sala de màquines i sala de calderes. A més oferim el servei d'Inspecció Tècnica d'Edificis (OCA). Per a més informació contacta'ns.

Som una empresa especialista en instal·lacions amb àmplia experiència, formada per un equip humà qualificat i el suport d'un departament tècnic que ens permet dur a terme tot tipus de projectes, aportant solucions innovadores, creatives i de qualitat.

Estem autoritzats i especialitzats en diferents serveis: instal·lacions elèctriques, fontaneria, calefacció i gas, climatització i aire condicionat, sistemes contra incendis, domòtica, instal·lacions solars, manteniments, eficiència energètica, geotèrmia, telecomunicacions, il·luminació.

A EIS GIRONA, som respectuosos amb el medi ambient i oferim instal·lacions integrals amb el màxim nivell d'eficiència energètica. Supervisem tots els processos d'obra, des de l'assessorament al desenvolupament del projecte. Ens preocupem per oferir als nostres tècnics i operaris una adequada formació contínua. Comptem amb un equip de professionals especialitzats que ens permeten oferir un servei integral en cada projecte.

Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia
Next Generation EU